Foutmeldingen

Er is een fout opgetreden probeer het na 10 minuten nog eens.

Er is sprake van een time-out.

Advies:

Foutmelding ".... systeembeheerder"

Er is een onverwachte fout opgetreden.
Zo'n fout kan verschillende oorzaken hebben:

• De cache van uw browser. Vaak volstaat het verversen van de browser via F5 Leeg de cache van uw browser en probeer opnieuw.

• De rechten van de gebruiker.
    Zijn er recentelijk wijzigingen doorgevoerd door de lokaal beheerder in uw rechten?

• Een fout in de programmatuur.
    Met het probleem via het contactformulier.

Foutmelding in sjabloon

Incidenteel treden foutmeldigen op in hetwerken met sjablonen die worden veroorzaakt door het gebruik van 'oude' sjablonen.
Bij uitbreidingen aan de sjablonen kunnen soms bepaalde instellingen in het ongerede raken.

In dit geval kunt u het beste een nieuw, vervangend sjabloon aanmaken en deze gebruiken.