Geldwerving

Geldwerving

Het LRP-team kan ondersteuning bieden bij de organisatie van geldwervingsacties. U kunt daarbij denken aan de inrichting van LRP (fondsen, selecties, briefsjablonen), het printen van brieven en acceptgiro’s en het uitvoeren van automatische incasso’s.

Landelijke acties

Er zijn drie acties met een standaard vormgeving: de actie Kerkbalans, de Eindejaarscollecte en de actie t.b.v. de Solidariteitskas. Hiervoor zijn standaard producten en briefteksten beschikbaar. Bij de actie Kerkbalans wordt daarvoor samengewerkt met de VKB.

Plaatselijke acties

Uiteraard kunt u ook voor brieven en/of acceptgiro’s voor plaatselijke acties bij het LRP-team terecht. Denk aan collecten rond Biddag en Dankdag, Pasen, Pinksteren, ZWO-acties , kerkbladabonnementen, acceptgiro’s voor verjaardagsfonds of jeugdwerk enz. Als u hier brieven wilt bijvoegen, dient u zelf voor de tekst te zorgen. Alleen voor de Paascollecte is op aanvraag een brieftekst beschikbaar.

Digitaal betalingsverkeer

Behalve drukwerk verzorgt het LRP-team ook ondersteuning bij het digitale betalingsverkeer. Onder het kopje Bankinformatie vindt u informatie rond de benodigde contracten en voorwaarden bij het printen van acceptgiro’s, het uitvoeren van automatische incasso’s, gebruik van iDeal en het inboeken van dagafschriften.

Bestellen

In de bijlagen vindt u een overzicht van producten en tarieven, en een link naar het bestelformulier. Voor vragen en ondersteuning kunt u contact opnemen met de afdeling orderadministratie.

Houdt bij uw bestelling rekening met een levertijd van twee weken.

Bijlagen