Kerkbalans

Kerkbalans

Bestelformulier Kerkbalans

In de eerste helft van september ontvangt u van Team Kerkbalans in Dordrecht het gezamenlijke bestelformulier voor de Actie Kerkbalans van de VKB en het LRP-team.

Om een tijdige levering van drukwerkmaterialen te kunnen garanderen, hanteert de VKB de volgende planning:

  • uiterlijk 15 oktober besteld, uiterlijk op 1 december verzonden
  • tussen 16 oktober en 1 december besteld, uiterlijk op 27 december verzonden
  • tussen 1 december en 1 januari besteld: getracht wordt uiterlijk op 17 januari te leveren.

Wij willen u er graag nog eens met nadruk op wijzen, dat het bovenstaande ook gevolgen heeft voor gecombineerde bestellingen, waarbij de drukker van het LRP-team het geadresseerde materiaal moet samenvoegen met het VKB-materiaal.

Intern zijn de nodige werkafspraken gemaakt om uw bestellingen zo goed mogelijk uit te voeren. Daarvoor is tijd en aandacht nodig. Nu is de ervaring van voorgaande jaren dat bestellingen steeds later worden ontvangen en ook dat er in een laat stadium wijzigingen worden doorgegeven. Dat doorkruist een goede en efficiënte behandeling van uw bestelling.

Wij verzoeken u daarom dringend om uw bestelling uiterlijk 15 oktober in te sturen.

Informatie en tips rond de inrichting van LRP bij acties als de actie Kerkbalans vindt u links onder 'Inrichting LRP'. Informatie rond benodigde bankcontracten vindt u onder Bankinformatie.

Uitbesteden aan kerkbalans.nl én LRP-team

Als u materiaal (enveloppen, antwoordenveloppen, folders) via kerkbalans.nl (de VKB) bestelt en materiaal via het LRP-team, dan kunt u uw bestelling starten op www.kerkbalans.nl
U wordt dan vanzelf doorgelinkt naar het bestelformulier van het LRP-team, waarin dan een aantal zaken al is ingevuld op basis van uw bestelling op kerkbalans.nl.

Uitbesteden aan alleen het LRP-team

Wanneer u ervoor kiest de actie alleen uit te besteden aan het LRP-Team, dan dient u daarvoor het bestelformulier te gebruiken.
Uw College van Kerkrentmeesters ontvangt deze in de eerste helft van september in een informatiepakket rond de actie Kerkbalans. De inhoud van de mailing vindt u zodra deze beschikbaar is links in het menu.
U kunt het beste gebruik maken van het digitaal bestelformulier .
Indien dat niet mogelijk is kunt u ook gebruiken maken van het papieren bestelformulier. neem hiervoor contact op met de Interkerkelijke Commissie Geldwerving, Campagnebureau Kerkbalans.

Mocht u naar aanleiding van uw bestelling nog vragen hebben over de werking van LRP of hebt u vragen over het bestelformulier, neemt u dan contact op met onze orderafdeling.
Voor vragen omtrent de status van uw bestelling kunt u contact opnemen via info@kerkbalans.nl of telefonisch 078 639 3665.