Sjablonen

Sjablonen

Hoewel er steeds meer mogelijkheden in LRP worden ontwikkeld, kennen de sjablonen zo hun beperkingen. Toch is er altijd meer mogelijk dan op het eerste gezicht lijkt. U kunt het LRP-team vragen om sjablonen op te stellen volgens een door u aangeleverde wensenlijst of opzet in Word bijv. Zo kunt u een toezeggingsformulier naar eigen ontwerp laten inrichten of vrije brieven laten voorzien van logo’s of plaatjes buiten LRP om.
Vraag bij de orderafdeling naar de mogelijkheden en beperkingen.
Voor de kosten raadpleegt u de tarievenlijst.

Hieronder enkele voorbeelden, ter indicatie van wat mogelijk is.
Als u geen gebruik maakt van de acceptgiro, kan in de plaats daarvan bijvoorbeeld een strook worden opgesteld die gemeenteleden kunnen houden voor de eigen administratie. Uw gemeentegegevens kunnen daar meteen op worden ingevuld, in tegenstelling tot de kopiestrook die als bijlage in de enveloppen kan worden toegevoegd. Ook is het mogelijk om per betaalwijze de mogelijke maanden op te geven. Als u geen maandelijkse acceptgiro’s meer verstuurt, maar alleen de aangehechte acceptgiro, kan bij die betaalwijze alleen januari worden aangekruist.
Bij automatische incasso is januari doorgaans niet haalbaar, dus daar kunnen dan alle maanden behalve januari worden aangekruist.
De betaalwijze overig (eigen overboeking, periodieke overschrijving) is niet aan beperkingen onderhevig, dus daar kunnen dan alle maanden worden gekozen.