Nieuwsbrief mei 2020 nummer 19

Nieuwsbrief mei 2020 nummer 19

(Geen) basistrainingen in Corona-tijd

Voor de medewerkers van de dienstenorganisatie blijft thuiswerken tot begin september 'de norm'. Om de veiligheid van de (aspirant) LRP-gebruikers én van onze vrijwillige trainers te waarborgen zullen in ieder geval tot dan ook geen trainingen in Utrecht worden gegeven.
Onze vraag is om nieuwe gebruikers zoveel mogelijk in de gemeente zelf vertrouwd te maken met LRP. De vernieuwde online handleidingen en de website kunnen daarbij goede diensten bewijzen!
Lukt het u niet (helemaal), stuur dan een e-mail naar de helpdesk met daarin uw contactgegevens en de specifieke onderdelen waarop u verdere instructie wilt. Wij zoeken met u naar een passende oplossing.

Voortgang uitrol LRP Inlog-app

Sinds half april kunnen de gemeenten in de twee laatste classes (Groningen-Drenthe en Zuid-Holland Zuid) overstappen op de LRP Inlog-app. Per 25 mei jl. had 67% van alle LRP-gebruikers in Nederland hun oude sleuteltje omgewisseld voor de inlog-app. Een mooi resultaat!
Op het moment van het verschijnen van deze nieuwsbrief zijn we in afwachting van de levering van nieuwe digitale sleutels / licenties door onze leverancier. Daardoor kunt u nu uw oude sleutel (tijdelijk) niet omwisselen. We vertrouwen erop dat dit in de week van 31 mei weer mogelijk is.
De komende maanden zullen wij gebruikers die de inlog-app nog niet gebruiken benaderen om dit alsnog te doen.

Wijzigingen / update LRP

Met de update van 27 april jl. zijn enkele verbeteringen aangebracht en fouten opgelost. Informatie hierover vindt u op LRP-netwerk.

Bereikbaarheid helpdesk en orderdesk

U kunt in de periode dat de beperkende maatregelen gelden uw vraag of probleem aan de helpdesk voorleggen per e-mail of via het contactformulier.
Voor adresseer-opdrachten of vragen daarover zijn de order-collega’s bereikbaar per e-mail. Ook kunt u gebruik maken van het digitale bestelformulier.
Beide e-mailadressen worden van maandag t/m donderdag gelezen, we proberen u binnen één tot twee werkdagen van een passend antwoord te voorzien.

Kent u een LRP-gebruiker in uw gemeente die niet geabonneerd is op deze brief?
Stuur deze dan s.v.p. door. De eerstvolgende nieuwsbrief verschijnt in juni 2020.

Nieuwsbrief april 2020 nummer 18 Nieuwsbrief juni 2020 nummer 20