Licentie

Installatie 2FA-app

Een complete beschrijving van de installatie van een 2FA-app en overstappen op het Portaal van de Protestantse Kerk in Nederland staat hier beschreven.

Nieuwe Lokaal beheerder

Moet er voor uw gemeente een nieuwe lokaalbeheerder worden opgevoerd, dan zijn er diverse mogelijkheden.

1. U heeft nog een licentie beschikbaar.
    De huidige lokaalbeheerder maakt in LRP een nieuwe lokaal beheerder, LRP koppelt deze gebruiker aan de vrije licentie.
    Laat de nieuwe lokaal beheerder inloggen (en eventueel een portaal-account aanmaken).
    Vervolgens kan de nieuwe lokaal beheerder de oude lokaal beheerder verwijderen.
    Hiermee komt de licentie van de oude lokaal beheerder weer vrij voor een nieuwe LRP-gebruiker.

2. U heeft geen licentie beschikbaar.
    De huidige lokaalbeheerder stuurt een mail naar de afdeling KSO met het verzoek om zijn licentie naar een andere gebruiker om te zetten.
    Geef daarbij duidelijk aan: licentienummer en welke geregistreerde (geregistreerdenummer!).

Ik zie een licentie van mijn gemeente niet meer in de lijst (licentie kwijt)

U kunt dit niet zelf oplossen, neem contact op met de afdeling KSO met de volgende informatie:

• uw gemeentenummer
  • het licentienummer

Zie ook de handleiding lokaal beheerder

Als u van overbodige licenties af wil, dan kunt u deze zelf opzeggen