Wijzigen wachtwoord

Als gebruiker kunt u uw wachtwoord zelf wijzigen. (Dit geld echter niet voor de lokaal beheerder.)
Zie hiervoor dit artikel in de kennisbank.

Als u uw wachtwoord bent vergeten dan kan de lokaal beheerder van uw gemeente u een nieuw (en anoniem) wachtwoord toezenden via e-mail.
Dit nieuwe wachtwoord wordt dan verzonden naar het e-mailadres waarmee u als gebruiker inlogt.

Als de de gebruikersnaam waarmee u inlogt geen geldig e-mailadres is, dan kan de lokaal beheerder (LRP) geen nieuw wachtwoord per e-mail aan u verzenden.