Trainingen LRP

Deze z.g. basistrainingen zijn bedoeld voor gebruikers die nog niet of nauwelijks met LRP hebben gewerkt.

Gebruikers die al wat langer met LRP werken, maar op bepaalde onderdelen hun kennis willen opfrissen of verdiepen, ondersteunen we op aanvraag individueel of in kleine groepjes. Schrijft u zich in deze gevallen niet in voor een basistraining, maar neemt u s.v.p. contact op met onze helpdesk.

lrp-help@protestantsekerk.nl of 030 - 880 1777 keuze 2

Juni 2018

Lokaal beheer: maandag 25 juni

Ledenadministratie: dinsdag 26 juni

Bijdragenadministratie: donderdag 28 juni

 

Inschrijven

Voor het inschrijven hebt u uw gemeentenummer en een pincode nodig. Uw gemeentenummer vindt u op LRP terug en bestaat uit acht cijfers (dat is inclusief de vier nullen achter uw reguliere nummer en eventueel voorloopnullen, bijvoorbeeld 02220000).

De pincode is bij deze activiteit voor iedereen gelijk en bestaat uit:   95471084

klik hier om u in te schrijven

Voor alle trainingen
Kennis van / ervaring met het gebruik van internet (browser) en Ms Excel

  • LRP is een web applicatie, die via een webbrowser (Internet Explorer, Firefox, Chrome) bereikbaar is. Als u één van de genoemde  browsers met enige regelmaat en met succes gebruikt, dan is dat voldoende.
  • LRP heeft op veel plaatsen een exportfunctie, die u in staat stelt om met Excel (evt. Word) overzichten naar uw eigen lay-out wensen te maken. Gebruikt u Excel (evt. Word) met enige regelmaat, kunt u m.n. sorteren en filteren, dan is dat voldoende.

Mist u op één van beide gebieden kennis en/of vaardigheid, dan adviseren wij u om alvorens de training te volgen die kennis u eerst eigen te maken. 
In de meeste gevallen zal er binnen uw gemeente iemand zijn, die u daarbij kan helpen. Ook worden er op internet een groot aantal cursussen / instructies daarvoor aangeboden.

Omdat wij u tijdens een training de aandacht willen kunnen geven die u nodig heeft zijn het aantal plekken tijdens een training beperkt! De trainingen vinden plaats op het Protestants Landelijk Dienstencentrum te Utrecht.

De kosten per training / per deelnemer bedragen € 100.00 euro, inclusief kofffie / thee en lunch. De factuur wordt naar het College van Kerkrentmeesters van uw gemeente verzonden.