Ledenadministrateur

Als ledenadministrateur bent u verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van belangrijke gegevens van de geregistreerden van uw (wijk)gemeente. Dit vergt punctualiteit en zorgvuldigheid. U zorgt ervoor dat de gegevens van elk gemeentelid kloppen en actueel zijn. En u kunt helpen om de informatie en selecties uit het systeem te halen die anderen nodig hebben. 

Tweeling registreren in LRP.

Om te voorkomen dat er personen dubbel worden opgenomen controleerd LRP, bij een opname van een persoon, de achternaam en de geboortedatum. Wilt u een tweeling registreren dan kunt u één persoon invoeren met de correcte geboortedatum en één persoon met een fictieve geboortedatum. Na het invoeren bij diegene met de fictieve geboortedatum de correcte geboortedatum aanbrengen, hierna opslaan, de tweeling staat nu correct geregistreerd.

Kerkelijk register.

Let u er bij het gebruik van het kerkelijk register op dat u de recente en correcte gegevens invoert zoals u deze van het lid heeft doorgekregen.

Het invoeren van de postcode moet met hoofdletters en zonder spatie. Het veld waarin u de naam invoert moet zonder de voorvoegsels. LRP werkt op de meisjesnaam (zonder de voorvoegsels).