Plaatselijke acties

 
Naast de landelijke acties kunt u er als kerk ook voor kiezen om op verschillende momenten in het jaar collectes te houden. Denkt u hierbij aan een paascollecte, pinksterzondagcollecte, bidstond en dankdag of het kerkblad. Het LRP-Team staat hierin graag voor u klaar. Via het bestelformulier kunt u acceptgiro’s, combiformulieren of herinneringen bestellen en laten versturen.
  • Acceptgiro
    De fondsnaam in LRP wordt als onderwerpregel op de acceptgiro geprint.
  • Combiformulier
    Een combiformulier of combola is een brief met aangehechte acceptgiro. De brieftekst moet u zelf aanleveren, bij voorkeur d.m.v. het vermelden van een zelfgemaakt sjabloon (o.b.v. het type 'ToezeggingsbriefLeeg') in LRP. Bij de instellingen van een sjabloon in LRP kunt u aangeven of u in de opmaak het logo van de PKN linksboven wilt hebben. De inhoud van de tekst mag maximaal 2/3 van een A4 beslaan. Als u de brieftekst via mail of als bijlage aanlevert, kost dit €59,- aan extra werkzaamheden.
  • Herinneringen
    Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als bij het combiformulier.

Op het bestelformulier kunt u aangeven vanuit welke selectie de adressen gehaald kunnen worden of aan welke selectiecriteria de betreffende doelgroep moet voldoen. Ook de aanschrijfwijze en sortering kunt u hierop aangeven. Bij nabewerking kunt u kiezen uit verschillende opties. Indien u zelf enveloppen wilt bestellen kunt u terecht in de webwinkel.
Wanneer u de bestelling bij ons plaatst wordt deze doorgaans binnen twee weken na ontvangst bij u geleverd.

Bestelformulier

Als u liever geen digitaal bestelformulier invult kunt u ook een formulier downloaden. Wanneer u deze uitprint en invult kunt u deze vervolgens sturen aan

Protestants Landelijk Dienstencentrum
t.a.v. LRP-Team Order
Postbus 8527
3503 RM UTRECHT

Ook kunt u het formulier inscannen en mailen naar lrp-order@pkn.nl. U kunt ook volstaan met een email. Het is dan van belang dat u alle benodigde gegevens vermeldt.