Kerkbalans

In de tweede helft van januari wordt de landelijke actie Kerkbalans gehouden. Meer over het thema van dit jaar en informatie over de inhoud van de actie vindt u op www.kerkbalans.nl.

Informatie en tips rond de inrichting van LRP bij acties als de actie Kerkbalans vindt u links onder ‘Inrichting LRP’. Informatie rond benodigde bankcontracten vindt u onder ‘Bankinformatie’.

Uitbesteden

Wanneer u ervoor kiest de actie uit te besteden aan het LRP-Team, dan dient u daarvoor het bestelformulier te gebruiken. Uw College van Kerkrentmeesters ontvangt deze rond de eerste week van september in een informatiepakket rond de actie Kerkbalans. De inhoud van de mailing vindt u zodra deze beschikbaar is rechts onder de betreffende kopjes. Naast het papieren bestelformulier kunt u uw bestelling ook digitaal invullen en verzenden. Maak daarvoor gebruik van het digitale bestelformulier.
LET OP: als u ook materiaal (enveloppen, antwoordenveloppen, folders) via kerkbalans.nl (de VKB) bestelt, kunt u uw bestelling starten op www.kerkbalans.nl. U wordt dan vanzelf doorgelinkt naar het bestelformulier van het LRP-team, waarin dan een aantal zaken al is ingevuld op basis van uw bestelling op www.kerkbalans.nl.

Mocht u naar aanleiding van uw bestelling nog vragen hebben over de werking van LRP of hebt u vragen over het bestelformulier, neemt u dan contact op met onze orderafdeling.
Voor vragen omtrent de status van uw bestelling kunt u contact opnemen via info@kerkbalans.nl of telefonisch 078 639 3665.