Kerkbalans

Enkele weken geleden ontving u van Team Kerkbalans in Dordrecht het gezamenlijke bestelformulier voor de Actie Kerkbalans van de VKB en het LRP-team.

Om een tijdige levering van drukwerkmaterialen te kunnen garanderen, hanteert de VKB dit jaar een nieuwe werkwijze:

  • vóór 15 oktober besteld, uiterlijk op 1 december geleverd,

  • tussen 15 oktober en 1 december besteld, uiterlijk op 27 december geleverd en

  • tussen 1 december en 1 januari besteld, uiterlijk op 19 januari geleverd.

Wij willen u er graag nog eens met nadruk op wijzen, dat het bovenstaande ook gevolgen heeft voor gecombineerde bestellingen, waarbij de drukker van het LRP-team het geadresseerde materiaal moet samenvoegen met het VKB-materiaal. 

Intern zijn de nodige werkafspraken gemaakt om uw bestellingen zo goed mogelijk uit te voeren. Daarvoor is tijd en aandacht nodig. Nu is de ervaring van voorgaande jaren dat bestellingen steeds later worden ontvangen en ook dat er in een laat stadium wijzigingen worden doorgegeven. Dat doorkruist een goede en efficiënte behandeling van uw bestelling.

Wij verzoeken u daarom dringend om uw bestelling vóór 15 oktober a.s. in te sturen.

Informatie en tips rond de inrichting van LRP bij acties als de actie Kerkbalans vindt u links onder ‘Inrichting LRP’. Informatie rond benodigde bankcontracten vindt u onder ‘Bankinformatie’.

Uitbesteden

Wanneer u ervoor kiest de actie uit te besteden aan het LRP-Team, dan dient u daarvoor het bestelformulier te gebruiken. Uw College van Kerkrentmeesters ontvangt deze rond de eerste week van september in een informatiepakket rond de actie Kerkbalans. De inhoud van de mailing vindt u zodra deze beschikbaar is rechts onder de betreffende kopjes. Naast het papieren bestelformulier kunt u uw bestelling ook digitaal invullen en verzenden. Maak daarvoor gebruik van het digitale bestelformulier.
LET OP: als u ook materiaal (enveloppen, antwoordenveloppen, folders) via kerkbalans.nl (de VKB) bestelt, kunt u uw bestelling starten op www.kerkbalans.nl. U wordt dan vanzelf doorgelinkt naar het bestelformulier van het LRP-team, waarin dan een aantal zaken al is ingevuld op basis van uw bestelling op www.kerkbalans.nl.

Mocht u naar aanleiding van uw bestelling nog vragen hebben over de werking van LRP of hebt u vragen over het bestelformulier, neemt u dan contact op met onze orderafdeling.
Voor vragen omtrent de status van uw bestelling kunt u contact opnemen via info@kerkbalans.nl of telefonisch 078 639 3665.