19 april 2018

19 april 2018

Leden- en Bijdragenadministratie

Met deze update heeft u de beschikking gekregen over een vijftal overzichten; door middel van overzichten kunnen snel en eenvoudig veelgebruikte ’selecties’ worden gemaakt.
Het gaat hierbij om de volgende overzichten:

  • Verjaardagen
  • Jubilea
  • Gedenkdagen
  • Nieuw ingekomenen
  • Overledenen

U kunt elk overzicht aan uw wensen aanpassen door eenvoudige filters voor bv. de periode, leeftijd, kroonjaren en/of lidsoorten in te stellen. Van het resultaat kunt u etiketten maken, ook is een CSV-export mogelijk. De ingestelde filters zijn dermate snel en gemakkelijk in te stellen, dat er geen 'bewaar'-functie is gemaakt.
Met deze vijf overzichten is er een veel eenvoudiger alternatief gekomen voor de huidige selecties, die door veel gebruikers als te complex worden ervaren. In paragraaf 2.20 van de LA handleiding worden de overzichten toegelicht.

Pastoraal werk

Met deze update heeft u (naast de al bestaande overzichten van verjaardagen, jubilea en gedenkdagen overlijden partner) de beschikking gekregen over de overzichten van nieuw-ingekomenen en overleden. In beide gevallen kiest u de periode waarvan u de inschrijvingen in uw (wijk)gemeente of de overlijdens hebben plaatsgevonden; het overzicht wordt dan direct aangemaakt.