Artikelen

Hier vindt u informatie over recente onderwerpen. In het menu aan de linkerkant van deze pagina vindt u de artikelen die u deze informatie bieden.

Verzenden van e-mails vanuit LRP

Onlangs zijn maatregelen genomen om de kans dat e-mails die door LRP namens uw gemeente worden verzonden als SPAM​ worden gemarkeerd nog kleiner te maken.

Lees hier de maatregelen.

Digitaal toezeggen Actie Kerkbalans, heeft digitaal toezeggen / betalen in uw gemeente meerwaarde?

Lees hier het hele proces.

Actie Kerkbalans: digitaal toezeggen neemt een vlucht

Lees hier de vragen en antwoorden van de penningmeester van de Protestantse Gemeente te Oegstgeest vanuit zijn ervaringen van de afgelopen twee jaar met digitaal toezeggen.

Digitaal betalen ook voor Solidariteitskas, Eindejaarscollecte 

Het gebruik van iDEAL hoeft niet beperkt te blijven tot de actie kerkbalans. Beschikt u over e-mailadressen van gemeenteleden, dan kunt u die ook gebruiken voor het versturen van een e-mail met een betalingsuitnodiging voor bv. de Solidariteitskas en de Eindejaarscollecte. Het inbrengen van individuele toezeggingen is daarvoor niet nodig.

Voor een werkbeschrijving daarvan klikt u hier 

Toezeggingen overzetten naar een volgend jaar.

Toezeggingen (ook met automatische incasso als betaalwijze) uit kerkbalans fondsen kunnen worden overgezet naar het volgende jaar; deze mogelijkheid was met de komst van SEPA geblokkeerd. Op verzoek van gemeenten die van hun leden een machtiging voor automatische incasso tot wederopzegging hebben ontvangen is deze blokkade er nu afgehaald.

Op welke wijze u dit kunt doen leest u hier